Alle berichten van Louise Wolffensperger

Voor alle seizoenen

Of het nu lente is, zomer, herfst of winter, de Veluwezoom heeft altijd iets te bieden.

Ook B&B De Zandklep is voor alle seizoenen toegerust. Voor de koude avonden is er de houtkachel. ’s Winters brandt de centrale verwarming en als het erg warm is zomers, dan kunt u de airconditioning aan doen.

Lente

De natuur komt langzaam in bloei. Heerlijk om weer al die frisse kleuren te zien. De bijen vliegen af en aan. Aan het einde van de zomer zullen wij onze eigen honing kunnen serveren. Kom en beleef het allemaal van dichtbij.

Winter

In alle jaargetijden is de Vrijenbergroute van Natuurmonumenten een afwisselende wandelroute op de overgang van de oostelijke stuwwal van de Veluwe naar de IJsselvallei. Je wandelt in de omgeving van zorgboederij de Groote Modderkolk door bos, een halfopen landschap en langs de Loenense Waterval. 

Zomer

Heerlijk dat prachtige zomerweer. Volop genieten van de vrije natuur. Daar zijn op de Veluwe volop mogelijkheden voor. Met heet weer bieden de bossen verkoeling en met regen bieden de bomen een groot regenscherm. ’s Avonds en ’s nachts kunt u lekker uitrusten in De Zandklep.